Tineke Ammerlaan – Sieperda, Nederland

Nederland

Marsum, Friesland,
Nederland

Sales Director

Begonnen in 2011

Wie ben je en kan je ons wat vertellen over je achtergrond?
Mijn naam is Tineke en ik ben 33 jaar oud. Ik woon op een melkveebedrijf in Friesland samen met mijn man en onze drie kinderen. Toen ik jong was, had ik geen ambitie om werkzaam te zijn in de agrarische sector. Ik ben opgegroeid op een melkveebedrijf, maar ik zag alleen de negatieve kanten. Later toen ik wat ouder (en wijzer) was en mijn vader overleden was, begon ik me te realiseren hoe erg ik dat leven mistte. De vrijheid en de informele cultuur, ik ben toen International Business gaan studeren en koos de specialiteit Food and Agribusiness.
Naast mijn studies werkte ik als staalnemer voor de melkcontrole. Tijdens deze periode leerde ik ook mijn echtgenoot kennen, uiteraard, een boerenzoon.
?

Wat doe je voor UNIFORM-Agri en hoe heb jij jezelf kunnen ontwikkelen binnen het bedrijf?
Nadat ik in 2011 mijn studie had afgerond, heb ik gesolliciteerd bij UNIFORM-Agri als vertegenwoordiger voor de drie noordelijke provincies in Nederland. Ik begon tegelijkertijd met twee andere nieuwe medewerkers en voelde me meteen thuis. De korte communicatielijnen, het internationale karakter en de informele manier van werken bevalt mij erg goed. Na een aantal jaar werd mijn werk steeds internationaler en heb ik afscheid genomen van de verantwoordelijkheid in Nederland en ben ik mij volledig gaan richten op grote internationale accounts. In 2019 werd mij gevraagd of ik commercieel directeur van UNIFORM-Agri wilde worden en daarmee werd ik ook lid van het management team. In deze positie ben ik verantwoordelijk voor de commerciële afdeling binnen onze organisatie en een groot gedeelte van de internationale teams. Het is voor mij erg belangrijk om met alle afdelingen binnen ons bedrijf in contact te staan. Door dit te doen kan ik er voor zorgen dat teams en dealers over de hele wereld kansen kunnen grijpen en hun klantenbestand kunnen laten groeien. Ik vind het belangrijk dat iedereen binnen mijn team het gevoel heeft dat ze gehoord worden en dat ze werken in een veilige omgeving. Dat is een belangrijke basis om medewerkers verder te laten ontwikkelen waardoor niet alleen zij, maar ook wij als organisatie kunnen groeien.

Onze bedrijfscultuur is informeel en direct, eerlijkheid en eigen initiatief worden erg gewaardeerd.
Als dat iets is wat bij jou past, ben je op de juiste plek!

Hoe combineer jij je werk, familie en je werk thuis?
Mijn positie brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee, maar binnen UNIFORM-Agri komt met het nemen van verantwoordelijkheid ook flexibiliteit. Als je de verantwoordelijkheid aan kunt, zal je ook veel flexibiliteit ontvangen. Als moeder van drie kinderen en vrouw van een melkveehouder, is die flexibiliteit essentieel. Soms betekent dit dat ik in de avond nog even door moet werken wanneer de kinderen slapen, maar ik heb tegelijkertijd ook de flexibiliteit om een dag vrij te nemen wanneer ze op school hulp nodig hebben. De meest uitdagende momenten zijn wanneer ik moet reizen voor mijn werk en ik het huis achterlaat met maaltijden in de diepvries en schema’s op de koelkast. Gelukkig heb ik een man die mij steunt en trots is op wat ik doe. Ook als het extra druk voor hem is, betekent dit niet dat ik niet kan gaan.

Wat zou je mensen willen adviseren die een baan zoeken bij UNIFORM-Agri?
Onze bedrijfscultuur is informeel en direct, eerlijkheid en eigen initiatief worden erg gewaardeerd. Als dat iets is wat bij jou past, ben je op de juiste plek! We zijn op zoek naar werknemers die passie hebben voor wat ze doen en goed kunnen samenwerken. We geven om jou als individu en zorgen ervoor dat er een veilige omgeving is waar talenten verder ontwikkeld kunnen worden. Uiteindelijk heeft iedereen binnen dit bedrijf hetzelfde doel: het maken en ondersteunen van hoge kwaliteit, innovatieve, management software waardoor onze gebruikers wereldwijd blij zijn om onze klant te zijn