Beste klant,

Vanwege onze jaarlijkse company week kan het voorkomen dat de wachttijden iets langer zijn dan u van ons gewend bent, u kunt ons het beste bereiken via email helpdesk@uniform-agri.com. Daarnaast hanteren we deze week andere openingstijden en zijn we vrijdag gesloten ivm ons jaarlijkse bedrijfsuitje. Excuses voor het ongemak!

 

 • Maandag 17-06 van 8.30 tot 16.30
 • Dinsdag 18-06 van 9:00 tot 16.30
 • Woensdag 19-06 van 8:30 tot 16:30
 • Donderdag 20-06 van 8:30 tot 16:00
 • Vrijdag 21-06 gesloten

Actueel

UNIFORM-Agri heeft in samenwerking met Elanco een nieuwe tool ontwikkeld binnen haar managementsoftware, het Ketose Risico Overzicht. Het is een ketose waarschuwingslijst waarmee u risicokoeien kunt identificeren voordat ze afkalven, op tijd om in te grijpen.

Vacature

Aftersalesmedewerker, technisch en met verstand van koeien
Wij zijn op zoek naar een aftersalesmedewerker die midden in de melkveesector staat en affiniteit heeft met techniek.
Ben of ken jij iemand die op zoek is naar een toffe baan in een internationaal bedrijf? Soliciteer nu!

Onze oplossingen

UNIFORM-Agri is het meest bekend door het managementprogramma voor de melkveehouderij. We bieden ook oplossingen voor bedrijven werkzaam in de melkvee sector. Al onze programma’s kunnen aangepast worden naar de wensen van de gebruikers, door het toevoegen of weglaten van modules, of een samenwerking met één van onze productmanagers. Voor meer informatie kan u kijken bij onze oplossingen of contact met ons opnemen voor een gratis, vrijblijvende webdemo.

Wij bieden u graag een gratis en vrijblijvende webdemo aan. Tijdens deze webdemo neemt de vertegenwoordiger uit uw regio contact met u op en toont u online ons programma. Alles wat u hiervoor nodig heeft is 30 minuten tijd en een internetverbinding. Vul uw gegevens in via onderstaande knop en we contacteren u zo spoedig mogelijk voor een afspraak.

UNIFORM Global

Wat zeggen klanten over ons?

Met meer dan 17.000 gebruikers wereldwijd hebben we de manier van boeren opnieuw ingericht. UNIFORM gebruikers besparen tijd en hebben hun melkproductie geoptimaliseerd. Bekijk hier wat zij van ons programma vinden.

 • Te installeren op meerdere smartphones en tablets

 • Direct, waar u zich ook bevindt, dierinformatie inzien en toevoegen

 • Geen permanente internetverbinding nodig

 • Attentielijst altijd bij de hand

 • Dashboard met kengetallen

UNIFORM app
 • Te installeren op meerdere smartphones en tablets

 • Direct, waar u zich ook bevindt, dierinformatie inzien en toevoegen

 • Geen permanente internetverbinding nodig

 • Attentielijst altijd bij de hand

 • Dashboard met kengetallen

UNIFORM app be

Over ons

UNIFORM-Agri is een internationaal bedrijf dat software ontwikkelt, verkoopt en ondersteund voor melkveehouders wereldwijd.

We vertellen u graag meer over ons meest gebruikte product in deze video.

Over ons

UNIFORM-Agri is een internationaal bedrijf dat software ontwikkelt, verkoopt en ondersteund voor melkveehouders wereldwijd.

We vertellen u graag meer over ons meest gebruikte product in deze video.

Gebruikersinformatie

Om het meeste uit uw UNIFORM-Agri managementpakket te halen, houden we u zo veel mogelijk op de hoogte met tips en tricks over onze software én de melkveehouderij in het algemeen. Wij geloven dat het verhogen van de kennis van de boer helpt om hun melkveebedrijf winstgevend en duurzaam te houden.

Demovideo’s

Regelmatig kiezen we een onderwerp in UNIFORM en maken hierover een demovideo om u te helpen nog sneller en efficiënter met uw programma te werken.

Tips van de Helpdesk

In elke nieuwsbrief vindt u een tip van de helpdesk.
Hier vindt u alle tips verzameld,
zodat u deze op uw gemak kunt teruglezen.

Systeemvereisten

Wilt u weten waar u precies rekening mee moet houden bij de aanschaf van een nieuwe pc?
Bekijk hier alle systeemvereisten.

Werken bij UNIFORM-Agri

Een van de belangrijkste punten voor het behalen van resultaten is de motivatie en betrokkenheid van onze medewerkers. We zijn een no-nonsense bedrijf waar we goed naar elkaar proberen te luisteren. Er is geen sterke hiërarchie en dat willen we graag zo houden. Hierdoor presteren we dagelijks als een hecht team. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s, dus bekijk snel onze vacatures of lees wat onze medewerkers over ons zeggen!

Vinoth Ponnaiah

De 4 stappen om UNIFORM gebruiker te worden

1

Gratis webdemo

We bieden u vrijblijvend een gratis webdemo aan! Tijdens deze demo tonen we u de belangrijkste punten in onze software en beantwoorden we al uw vragen over het UNIFORM programma.

2

Ontvang offerte

Tijdens de webdemo bespreken we wat uw verwachtingen zijn van onze software. Na de demo sturen we u een vrijblijvend voorstel dat past bij de manier waarop u onze software wil gebruiken.

3

Krijg training

Wanneer u ervoor gekozen heeft om gaan te werken met ons programma, helpt onze ervaren helpdesk u met de installatie en training.

Al de helpdeskmedewerkers hebben een achtergrond in de melkveehouderij!

4

Run uw bedrijf

Na de installatie en training kan u meteen beginnen met het optimaliseren van uw bedrijfsvoering.

Wanneer u hulp nodig heeft, is onze ervaren helpdesk er voor u.