Wat zeggen onze gebruikers over UNIFORM?

UNIFORM-Agri ondersteunt wereldwijd klanten met managementsoftware voor de melkveehouderij. Met meer dan 10.000 gebruikers hebben we de manier waarop een melkveebedrijf wordt bestuurd veranderd. Ze besparen tijd en hebben de melkproductie geoptimaliseerd. Lees en bekijk hieronder hun mening over het gebruik van UNIFORM software.

In deze video verteld Kathleen D’Eer over haar bedrijf en waarom zij een positieve klik heeft met UNIFORM-Agri. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier het filmpje.

 

Bekijk video
Bekijk video

Jan Mechelmans uit Herk-De-stad heeft een gecombineerde vlees- en melkkoeien bedrijf. In deze video legt hij uit hoe hij werkt met UNIFORM-Agri en waarom hij deze zou aanbevelen bij andere boeren. Zie hier deze video!

Bekijk video
Bekijk video

Patrick en Caroline hebben een melkveebedrijf in Bochelt, België met 140 koeien. Zij zijn al jaren erg enthousiast over het werken met het UNIFORM Managementprogramma en in deze video vertellen zij waarom!

Bekijk video
Bekijk video

Jan Jetzes Bakker heeft een melkveebedrijf waar hij samen met zijn familie en zes medewerkers 500 koeien melkt. Hij gebruikt dagelijks de UNIFORM software om zijn bedrijfsvoering te optimaliseren. Bekijk in deze video waarom!

Bekijk video

Henderik van Middelkoop heeft samen met zijn ouders een melkveebedrijf in Middelstum, Groningen, waar ze 250 koeien melken. Ze werken al meer dan 20 jaar met het UNIFORM-Managementpakket en zijn daar zeer tevreden over.

Bekijk video

Familie Kooijman uit Schellinkhout werkt sinds twee jaar met het UNIFORM managementprogramma en vertelt in deze video hoe zij de keuze voor UNIFORM hebben gemaakt.

Bekijk video
bekijk video
bekijk video
Bekijk video