Wat zeggen onze gebruikers over UNIFORM?

UNIFORM-Agri ondersteunt wereldwijd klanten met managementsoftware voor de melkveehouderij. Met meer dan 10.000 gebruikers hebben we de manier waarop een melkveebedrijf wordt bestuurd veranderd. Ze besparen tijd en hebben de melkproductie geoptimaliseerd. Lees en bekijk hieronder hun mening over het gebruik van UNIFORM software.

Alice van Gosliga heeft samen met haar man en zwager een melkveebedrijf van 330 melkkoeien in Schettens NL. Zij werken vanaf 1997 met UNIFORM-Professional en werken onder andere ook met het financiële pakket en het grasland pakket. Bekijk in dit filmpje wat zij hierover te vertellen heeft!

 

Bekijk video

In deze video verteld Kathleen D’Eer over haar bedrijf en waarom zij een positieve klik heeft met UNIFORM-Agri. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier het filmpje.

 

Bekijk video
bekijk video
Bekijk video

Patrick en Caroline hebben een melkveebedrijf in Bochelt, België met 140 koeien. Zij zijn al jaren erg enthousiast over het werken met het UNIFORM Managementprogramma en in deze video vertellen zij waarom!

Bekijk video

Jan Mechelmans uit Herk-De-stad heeft een gecombineerde vlees- en melkkoeien bedrijf. In deze video legt hij uit hoe hij werkt met UNIFORM-Agri en waarom hij deze zou aanbevelen bij andere boeren. Zie hier deze video!

Bekijk video
bekijk video
Bekijk video

In dit filmpje zijn wij te gast bij de Familie Waterink in Anevelde, Nederland. We zijn er trots op dat zij al meer dan 30 jaar gebruik maken van het UNIFORM management pakket. Bekijk de video en hoor wat Henk Waterink heeft te vertellen over zijn ervaring met UNIFORM-Agri!

Bekijk video

Een tijdje geleden waren we te gast bij Marijke de Hoog van Reinaheerd in Finsterwolde, Nederland. Sinds vorig jaar is zij bedrijfsleider op deze boerderij waar ze al 30 jaar met het UNIFORM-managementpakket werken. In deze video legt ze uit hoe er met het programma gewerkt wordt en wat de voordelen zijn.

Bekijk video
bekijk video
Bekijk video

Jan Jetzes Bakker heeft een melkveebedrijf waar hij samen met zijn familie en zes medewerkers 500 koeien melkt. Hij gebruikt dagelijks de UNIFORM software om zijn bedrijfsvoering te optimaliseren. Bekijk in deze video waarom!

Bekijk video

Henderik van Middelkoop heeft samen met zijn ouders een melkveebedrijf in Middelstum, Groningen, waar ze 250 koeien melken. Ze werken al meer dan 20 jaar met het UNIFORM-Managementpakket en zijn daar zeer tevreden over.

Bekijk video

Familie Kooijman uit Schellinkhout werkt sinds twee jaar met het UNIFORM managementprogramma en vertelt in deze video hoe zij de keuze voor UNIFORM hebben gemaakt.

Bekijk video
bekijk video
Bekijk video
bekijk video