Regelmatig kiezen we binnen het UNIFORM programma een specifiek onderwerp waarover we een demovideo maken. In deze korte video’s laten we u zien hoe u het maximale uit dit onderdeel kan halen.

Om u nog beter en sneller met ons programma te laten werken, heeft de helpdesk een aantal tips voor u verzameld. U kan deze hier op uw gemak nalezen.

Zo nu en dan publiceren we een artikel met interessante feiten over de melkveehouderij. U kunt deze hier teruglezen.

Om meer inzicht te geven in de functionaliteiten van het programma hebben we besloten om elke week een webinar te geven. U kunt zich hier aanmelden en verkorte versie’s terugkijken.

Als klant met een actief onderhoudsabonnement kunt u zich hier inschrijven voor een gratis webconsult.

UNIFORM-Agri geeft u hier de gelegenheid om een medewerker toegang te verlenen tot uw computer door middel van Teamviewer.

Dit formulier kan worden gebruikt door begeleiders om rundveehouders toestemming te laten verlenen om opgestuurde data, uit het UNIFORM programma te gebruiken. Let op: dit betreft dus een overeenkomst tussen begeleider en rundveehouder.

We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen van UNIFORM Consultant Cloud. Bekijk hier de nieuwste functies.

Bent u toe aan een nieuwe pc, tablet of smartphone? We hebben hieronder de systeemeisen van de verschillende hardware voor u op een rijtje gezet.