Onze oplossing voor melkveehouders

UNIFORM-Agri is gespecialiseerd in het ontwikkelen van managementsoftware voor de melkveehouderij. We voorzien u van een compleet managementprogramma voor uw dagelijkse administratie met snelle data invoer en duidelijke overzichten over de prestatie van uw veestapel. In het Dashboard ziet u in één oogopslag alle attenties en actiepunten. Daarnaast zit de Belgische Countrylink met de koppeling naar Belgische instanties zoals DGZ, CRV,… standaard in uw programma. Hiermee kunt u bijvoorbeeld overzichten uitdraaien die u normaal gesproken via de post krijgt. Zo kunt u dus besparen op o.a. de kosten van CRV. Ook kan u verloren oormerken bestellen, de DHZ-KI meldingen versturen, geboorte/vertrekmeldingen versturen, enzovoort. Hierdoor is UNIFORM van grote waarde voor elke melkveehouder.

Binnen het managementpakket maken we onderscheid tussen het basis en het professionele pakket. In het basispakket zit alle verplichte administratie die u als veehouder moet bijhouden. Het professionele pakket bevat naast alle onderdelen uit het basispakket, volledige en krachtige analyses van de gezondheid, vruchtbaarheid en de productie van uw koeien.

U kan een overzicht van onze producten bekijken in onze folder. Indien u vragen heeft over onze producten, neem u dan gerust contact op met ons verkoopteam.

UNIFORM Basic

UNIFORM Basic is ons basis managementpakket voor de melkveehouderij. Met het basis programma voldoet u aan alle administratieve verplichtingen en u heeft ook een perfecte koekalender binnen handbereik. De koppeling met de Belgische instanties is standaard in dit pakket. Alle gegevens die u invoert worden opgeslagen in het programma, ook wanneer een koe niet meer op het bedrijf aanwezig is blijft deze data bewaard. Voor meer informatie over UNIFORM Basic kan u deze video bekijken.

UNIFORM Professional​

UNIFORM Professional is ons meest uitgebreide managementpakket voor de melkveehouderij. Het professional pakket bevat naast alle onderdelen uit het basis pakket ook modules voor volledige, krachtige analyses van de gezondheid, vruchtbaarheid en productie van uw koeien. Al deze modules samen zorgen voor waardevolle informatie om het beste uit uw veestapel te halen!

Hieronder vindt u de belangrijkste verschillen tussen UNIFORM Basic en UNIFORM Professional schematisch weergegeven.

UNIFORM Basic UNIFORM Professional
<250 melkkoeien <250 melkkoeien
Dierkaart Dierkaart
Dashboard Dashboard
Medicijnregistratie Medicijnregistratie
Activiteitenplanner Activiteitenplanner
Attentielijsten Attentielijsten
Behandelplannen Behandelplannen
DataSafe (online backup) DataSafe (online backup)
Melkproductie Melkproductie
Veestapel overzichten Veestapel overzichten
Fokstieren Fokstieren
Overzichten controlerende instanties Overzichten controlerende instanties
Bedrijfsvergelijking Bedrijfsvergelijking
I&R, EDI-CRV, verloren oormerken I&R, EDI-CRV, verloren oormerken
Weer- en radarbeelden Weer- en radarbeelden
UNIFORM-App UNIFORM-App
Dierenartscontrolelijst BSK-analyse
  Vruchtbaarheidsanalyse
  Gezondheidsanalyse
  Lijstgenerator
  Dierenartscontrolelijst
  Krachtvoeradviestabel
  Historie

Vraag onze vertegenwoordigers naar de mogelijkheden!

Hierover wil ik een gratis webdemo!