Erika Clysters, België

Erika UNIFORM-Agri
Belgie

Bree, Limburg, België

Helpdesk

Begonnen in 2020

Wie ben je en kan je ons wat vertellen over je achtergrond?
Mijn naam is Erika en ik ben 29 jaar. Ik woon met mijn man en zoon in Bree, Limburg. Door mijn interesse in de landbouw besloot ik om Agro & Biotechnologie te studeren met als specialisatie melkveehouderij. Nadat ik afgestudeerd ben, heb ik eerst een administratieve job gehad in de veevoederproductie/kalverhouderij. In juni 2020 ben ik gestart bij UNIFORM-Agri als helpdeskmedewerker.

Hoe lang werk je voor UNIFORM-Agri?
Ik werk nu 1 jaar bij UNIFORM-Agri en ondanks dat ik gestart ben in coronatijd, heb ik geen moment spijt gehad van mijn keuze om van job te veranderen. Ik voelde mij meteen welkom in de groep, De training was onderverdeeld in onderwerpen en zo heb ik tijdens de eerste weken meteen heel wat collega’s gesproken.

Wat vind je leuk aan het werken bij UNIFORM-Agri?
Wat ik leuk vind aan werken bij UNIFORM-Agri is dat geen enkele dag hetzelfde is, We weten ’s morgens nooit hoeveel klanten er gaan bellen en welke ‘problemen’ er zijn. Maar wat mij ook uitdaagt is dat ik kan samenwerken met de verschillende afdelingen binnen het bedrijf. Zo heb ik geregeld contact met mijn collega’s van marketing. Ik heb nooit het gevoel dat ik er alleen voor sta, ook al ben ik in België alleen voor de helpdesk. Ik kan altijd bij de Nederlandse helpdesk terecht met vragen of om hulp te vragen tijdens drukke momenten.

Ik heb nooit het gevoel dat ik er alleen voor sta, ook al ben ik in België alleen voor de helpdesk. Ik kan altijd bij de Nederlandse helpdesk terecht met vragen of om hulp te vragen tijdens drukke momenten.”

Wat voor werk doe je?
Ik ben dagelijks bereikbaar op de helpdesk. Wat ook tot mijn vaste taken behoort is het opstarten van nieuwe klanten en deze trainingen geven, dit gebeurt allemaal digitaal. Ook voor de gratis webconsults kan u bij mij terecht. Ik ben ook aan het werk aan de UNIFORM-Acadamy, Dit is een e-learning platform dat we gaan lanceren. Zo hebben de klanten iets om op terug te vallen, want tijdens een webtraining wordt heel veel info gegeven aan nieuwe gebruikers. Met de e-learning kunnen ze die info dan achteraf nog opnieuw bekijken

Waar zie jij jezelf in de toekomst?
Ik zie mezelf in de toekomst nog steeds werken bij UNIFORM-Agri. Digitalisering is de toekomst in de melkveehouderij en hierin wil ik graag blijven ondersteunen.