Silo indicatie

In versie 5.4 van UNIFORM hebben we de ‘silo indicatie’, dit geeft de actuele voorraad krachtvoer per silo weer. Als er op uw bedrijf een koppeling is met een procescomputer en de voeropnames worden ontvangen, dan heeft u de mogelijkheid om de ‘silo indicatie’ te gebruiken. Door onderstaande aan te klikken in het pakket komt u in het gewenste overzicht 8.9:

In menu 8.9 Silo Indicatie kan u links onderaan met de knop ‘nieuw’ een silo toevoegen. Onderstaande scherm opent zich, geef bij ‘inhoud’ de grootte van de silo in, bij de ‘actuele inhoud’ vult u in wat er nu in de silo zit (1) en bij de ‘minimale inhoud’ (2) vult u in wat het minimumniveau in de silo mag zijn, dit wordt aangeduid door de rode lijn op de silo.

De silo met het aangeduide niveau kan u op het dashboard plaatsen. Hoe?

Op het dashboard klikt u bij KPI’s op de instellingen knop deze staat aan de rechterkant op het scherm. In het pop-up scherm zet u het vinkje voor ‘silo indicatie’ aan en u klikt op ‘ok’. Nu zijn de silo’s in beeld met de actuele inhoud, dit geeft u een visueel beeld van de voorraad. Het niveau wordt bij elke koppeling met de procescomputer aangepast, zo ziet u in een oogopslag wanneer u nieuw krachtvoer moet bestellen.

Neemt u gerust contact op met onze helpdesk wanneer u meer hulp nodig heeft. Om meer te leren over ons programma, kunt u ook kijken bij onze demovideo’s of onze webinars.