Gert Snoeijer, Baflo, Nederland

Nederland

Baflo, Nederland

C# Ontwikkelaar

Begonnen in 2021

Mijn naam is Gert Snoeijer en ik ben onlangs gestart bij UNIFORM-Agri als C# ontwikkelaar. Ik woon in Baflo (dit is boven Groningen, Nederland) samen met mijn vrouw. We hebben 3 kinderen die allemaal volwassen zijn en op zichzelf wonen.

“Naast alles wat ik bij Centric geleerd heb, ben ik ook tot de conclusie gekomen dat ik graag weer de overstap wilde maken van projectmatig werken naar productontwikkeling binnen
een bedrijf dat een eigen (agrarisch) softwareproduct levert.

Ik ben 25 jaar geleden begonnen als software ontwikkelaar en ik heb nog steeds plezier in mijn dagelijkse werk. De afgelopen 5,5 jaar heb ik bij Centric voor diverse klanten aan diverse projecten gewerkt. Naast alles wat ik bij Centric geleerd heb, ben ik ook tot de conclusie gekomen dat ik graag weer de overstap wilde maken van projectmatig werken naar productontwikkeling binnen een bedrijf dat een eigen (agrarisch) softwareproduct levert. Op zoek naar zo’n mogelijkheid vond ik een vacature die het startpunt was van de overstap naar UNIFORM-Agri.

Naast mijn dagelijkse werk geniet ik van onze tuin en het onderhoud daarvan, speel ik muziek als lid van de plaatselijke muziekvereniging en lees ik graag boeken (ik heb zelf een app gemaakt om te voorkomen dat ik een tweede exemplaar van dezelfde titel koop).

Gedurende verschillende jaren voorafgaand aan Corona hebben mijn vrouw en ik een huwelijksvoorbereidingscursus gegeven aan jonge stellen om hen te helpen hun relatievaardigheden te ontwikkelen. Het gezond houden van zo’n relatie is als het onderhouden van een tuin: het vergt veel liefde en elke dag een beetje werk.