Bertine Peltjes, Nederland

Nederland

Hardenberg, Nederland

Content Creator

Begonnen in 2021

Bertine werkt sinds kort op de Marketing afdeling in Assen, en we willen haar graag aan u voorstellen! Lees hier haar introductie:

Hallo, mijn naam is Bertine Peltjes, ik ben 34 jaar oud en ik woon met mijn 2 katten in Hardenberg (Nederland). Verder ben ik opgegroeid op een melkveebedrijf in Bergentheim.

Voorheen heb ik vele jaren in de kinderopvang gewerkt. Op een gegeven moment ben ik gaan onderzoeken wat voor ander werk bij mij zou passen. Ik heb bijvoorbeeld een paar kleine zakelijke websites gemaakt en kwam erachter dat ik het heel leuk vind om inhoud en grafisch ontwerp te maken. Mijn vriendin, die ook voor UNIFORM-Agri werkt, bracht me in contact met UNIFORM-Agri en zo ondersteun ik nu met veel plezier het Marketing team!

Ik vind het erg leuk om voor UNIFORM-Agri te werken, het is een geweldige organisatie met leuke collega’s en ben dankbaar voor deze kans!

Laten we eens kijken wat ik nog meer over mezelf kan vertellen. Ik ben graag bezig met dingen in huis en in de tuin, luister veel muziek, ben een casual gamer en soms ben ik bezig met creatieve dingen. Ook ga ik graag met vrienden naar een festival/concert.

Ik denk dat dat het wel zo’n beetje was. Ik vind het erg leuk om voor UNIFORM-Agri te werken, het is een geweldige organisatie met leuke collega’s en ben dankbaar voor deze kans!