Webconsults

Als klant met een actief onderhoudsabonnement kunt u zich hier inschrijven voor een gratis webconsult. Zo’n gratis webconsult kost u 30 minuten, waarin één van onze Aftersales medewerkers inlogt bij u op uw computer. Tijdens dit half uurtje loopt de medewerker een aantal controlepunten in uw software langs en checkt of alle instellingen goed staan en waar de verbeterpunten liggen. U kunt het dus vergelijken met de APK van uw auto!

Is er tijdens het webconsult nog tijd over? Dan kunt u aangeven of u nog wat analyses over bijvoorbeeld de vruchtbaarheid of de gezondheid van uw veestapel wilt bespreken. Komt u tijd tekort? Dan geeft u zich gewoon nog een keer op!

Hieronder vindt u een kalender met de beschikbare momenten. Selecteer in het schema hieronder ‘WEBCONSULTS Management’ en klik op [VOLGENDE]. Kies hierna een datum die u zou passen en u ziet de momenten die nog vrij zijn, klik vervolgens op de tijd die u het beste uitkomt. U komt dan automatisch op het volgende scherm, vult u hier de gevraagde persoonsgegevens in, klik op [VOLGENDE] en sluit af door op de knop [BEVESTIGEN] te klikken. U krijgt een bevestiging per e-mail.

* De beschikbare momenten voor het webconsult worden elke week aangevuld tot maximaal 1 maand vooruit.

Een heel vriendelijke medewerkster van Uniform-agri loodste ons door heel het parcours van instellingen en updates van het programma. Ik vond het zeker interessant omdat ik nu weer nieuwe zaken ontdekt heb die het werken met uniform nog efficiënter maken. En ondertussen weet je ook of alles nog netjes bijgehouden wordt. Zeker een aanrader, en het zou eigenlijk wel eens jaarlijks mogen gebeuren. Doe zo verder !

Klaas Spaander, Lamberschaag

Ik vind het prettig dat we samen even door het programma heen lopen zodat ik weet dat het programma verder goed draait. En dat er ook nog even een blik wordt geworpen op de bedrijfsvergelijking is ook wel eens een keer goed om te doen, dan krijg ik een goed beeld van waar mijn bedrijf staat en wat ik eventueel zou kunnen verbeteren.

Greet, Diksmuide

Wat ik leuk vind aan het geven van een webconsult, is dat je de software echt kunt personaliseren en afstellen op de wensen van de gebruiker. Hierdoor is het voor hun nog fijner werken en halen de gebruikers meer waarde uit de gegevens in hun software.

Hillie Dijkstra, Aftersales medewerker

Prettig dat alles even bij langs is gelopen en dat de instellingen weer goed zijn gezet. Als het straks weer rustiger is met de werkzaamheden wil ik graag nog een webconsult volgen.

Marc Dortmans, Nistelroode

Ik vond het erg nuttig om deel te nemen aan het webconsult, zo krijg ik in korte tijd snel in beeld of alles in mijn programma nog goed functioneert op de manier dat het zou moeten. Ook de check voor het maken van ‘ de backup naar jullie toe’ is erg zinvol!

Harjan Kooiker, Rouveen