Melkproductiegrafiek

In dit filmpje laten we de mogelijkheden van deze nieuwe grafiek zien. In de Melkproductiegrafiek kunt u de melkproductie en BSK van uw veestapel over een periode of over een lactatie analyseren. Daarbij kunt u gebruik maken van vele filters, waardoor u bijvoorbeeld eenvoudig kunt zien hoe uw vaarzen het in de afgelopen periode hebben gedaan ten opzichte van de rest van de koeien. Maar ook hoe alle verse koeien het gedaan hebben ten opzichte van de koeien op het eind van de lactatie.

Dit overzicht is ideaal om ook eens met uw voervoorlichter te bekijken. Het geeft u een perfect beeld van de verbeterpunten qua voeren, maar laat ook mooi zien wat de gevolgen zijn als u bijvoorbeeld veranderingen heeft doorgevoerd in het transitiemanagement.

De Melkproductiegrafiek kan gebruikt worden met zowel melkcontrole als melkmeter giften. Heeft u melkmeters, dan is dit een prachtig overzicht om de investering in die melkmeters en de koppeling met het managementprogramma nog meer tot waarde te brengen.

Neemt u gerust contact op met onze helpdesk wanneer u meer hulp nodig heeft. Om meer te leren over ons programma, kunt u ook kijken bij onze tips van de helpdesk.