+31 (0) 592- 39 49 59ellen@uniform-agri.com
  • English Global
  • English UK
  • Nederlands
  • Vlaams
  • Dansk
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Årlig servicekontrakt

Du er her

Vores årlige servicekontrakter er af stor betydning for at sikre, at din styringssoftware altid er kompatibel med den nyeste, meget hurtige udvikling inden for hardware og software.

Du nyder godt af vores kontinuerlige produktudvikling og vores engagerede helpdesk-team, der er til rådighed døgnet rundt fem dage om ugen for at sikre, at du får det størst mulige udbytte af din managementsoftware.

Du kan kontakte os pr. e-mail, fax og telefon, og vi anvender de nyeste pc-til-pc-værktøjer (hertil kræves en hurtig internetforbindelse), således at der hurtigt kan blive taget hånd om problemerne.

Du har adgang til vores nyeste webinar-videoer, og hvis du har internet, tilbyder vi Datasafe, således at dine vigtige data automatisk gemmes på en fjernserver uden for bedriften.