Daniel Kuperus, Nederland

Daniel
Nederland

Hoogezand, Nederland

Ontwikkelaar

Gestart in 2021

We hebben weer een nieuwe collega op de ontwikkelingsafdeling in Nederland, Daniël en we willen hem graag aan u voorstellen.
Lees hier zijn introductie!

Mijn naam is Daniël Kuperus en ik ben 26 jaar oud. Momenteel woon ik in Assen, maar zeer binnenkort verhuis ik naar mijn nieuwe woning in Hoogezand. Ik ben het hele jaar door motorrijder, en ja, dat is inclusief de winter! (Die dagen heb ik gewoon wat minder wake-up coffee nodig na aankomst op kantoor). Naast mijn vervoermiddel hou ik van lezen, zwemmen, doe-het-zelven, en alles wat met technologie te maken heeft.

De keuze om bij UNIFORM-Agri te beginnen was heel eenvoudig nadat ik de mensen hier had ontmoet
en me realiseerde dat het bedrijf gewoon “goed voelt” voor mij.

Ik ben opgegroeid in de ‘grote stad’ Assen, ik was nogal een stadsmens, met beperkte kennis van alles wat met de boerderij te maken had. Pas een paar jaar geleden toen ik op bezoek was bij familie in Canada, kreeg ik een kijk in de werking van hun serres en melkveehouderij. Hoewel boer zijn niets voor mij is, is de charme ervan me bijgebleven. 

De laatste jaren heb ik complexe bedrijfsprocessen geautomatiseerd, terwijl ik daarnaast groepsgids voor motorreizen in de Verenigde Staten was. Door mijn vreemde keuze van jobs, heb ik verschillende dingen, culturen en bedrijven gezien en ervaren. Veel van die dingen helpen me om ter plekke met snelle oplossingen te komen. 

Na me serieuzer met software-ontwikkeling bezig te hebben gehouden bij een bedrijf in Amersfoort, ben ik nu weer teruggekeerd naar mijn ‘roots’ hier in het Noorden. De keuze om bij UNIFORM-Agri te beginnen was heel eenvoudig nadat ik de mensen hier had ontmoet, en me realiseerde dat het bedrijf gewoon “goed voelt” voor mij.