050/50.09.55 info@unifarm.be
  • English Global
  • English UK
  • Nederlands
  • Vlaams
  • Dansk
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Nieuws

You are here

24
Feb

Customer Service Medewerker

UNIFORM-Agri kende de laatste jaren een mooie groei. Om die groei verder te bestendigen is de vacature Customer Service Medewerker ontstaan. Binnen deze functie help je de melkveehouder bij het gebruik van de software voor het managen van zijn koeien. Je bent communicatief en weet de klant snel en goed te helpen. Je komt terecht in een dynamische omgeving met een prettige werksfeer en een deskundig team van hoog opgeleide en veel jonge internationale collega’s. UNIFORM-Agri heeft een informele, open en directe bedrijfscultuur met korte communicatielijnen. Je maakt deel uit van het Benelux team en bouwt samen mee aan het verdere succes van UNIFORM-Agri.

24
Feb

Sales Manager Belgium

Wegens groei is de vacature Sales Manager Belgium ontstaan. Binnen deze functie ga je op commerciële wijze de positie van UNIFORM-Agri in België verder uitbouwen. Je komt terecht in een dynamische omgeving met een prettige werksfeer en een deskundig team van hoog opgeleide en veel jonge internationale collega’s. UNIFORM-Agri heeft een informele, open en directe bedrijfscultuur met korte communicatielijnen. Je maakt deel uit van het Benelux team en bouwt samen mee aan het verdere succes van UNIFORM-Agri.

23
May

Daginvoer

In deze demovideo tonen we u de Daginvoer, dit is de plek in het managementprogramma waar u de dagelijkse data invoer doet. We laten u een aantal voorbeelden en een paar handige tips & tricks zien, waardoor u data nog sneller kunt invoeren.

5
Nov

Gebruikersbijeenkomsten 2018

10
Oct

Afimilk verkoopt nu ook UNIFORM software!

UNIFORM-Agri is een samenwerking aangegaan met het Isrealische bedrijf Afimilk. Dat houdt in dat Afimilk vanaf nu ook het programma van UNIFORM-Agri kan aanbieden. Afimilk zal dat vooral doen waar nationale koppelingen nodig zijn zoals I&R en Melkcontrole, maar ook daar waar dubbele koppelingen nodig zijn. Dat doet zich onder andere voor wanneer een melkveehouder een robot heeft of een geautomatiseerde melkstal en Afimilk nog extra sensoren voor onder meer tocht aanbiedt. In zo’n geval kan UNIFORM zorgen voor de integratie van het geheel.

25
Sep

UNIFORM verwelkomt 10.000ste klant!

UNIFORM-Agri verwelkomt nieuwe gebruikers in meer dan 70 verschillende landen, en op de dag dat we de 10.000ste klant zouden verwelkomen, is ook de familie van Werven uit Kamperveen opgestart. Tijdens het uitreiken van een kleine attentie en een bos bloemen hebben we gevraagd aan de familie van Werven, wat de reden is van het opstarten van het management pakket.

23
Dec

Openingstijden tijdens de feestdagen

Openingstijden kantoor en helpdesk tijdens feestdagen

Kantoor: Ons kantoor is tussen kerst en oud en nieuw gesloten. We zijn weer bereikbaar op maandag 2 januari 2017.

Helpdesk: De helpdesk is maandag 26 december, 2e kerstdag, gesloten. We willen u vragen om alleen voor dringende vragen te bellen tussen kerst en oud en nieuw. Dit omdat we een lagere bezetting hebben dan anders. Bij voorbaat dank. 

1
Dec

Dashboard instellingen

In het onderwerp van de maand deze keer het Dashboard. Dit onderdeel van het programma wordt door velen dagelijks gebruikt maar is vaak nog onjuist ingesteld. In het filmpje geven we uitleg over de verschillende onderdelen van het dashboard en laten we zien hoe u de instellingen van de lijsten en de kengetallen kunt aanpassen. 

7
Nov

Voerinstellingen melk-voertabel

In dit filmpje laten we u zien hoe u de voerinstellingen van de Melk-voertabel kunt aanpassen met de daarbij behorende op en afbouw, minimale en maximale gift en minimale en maximale stijging.

Wilt u ook uw rantsoen aanpassen dan kunt u natuurlijk ook altijd onze helpdesk bellen voor assistentie. Tijdens de winterperiode is de helpdesk ook weer op maandag en woensdag avond bereikbaar. 

29
Sep

App instellingen

De UNIFORM App wordt inmiddels door de meeste UNIFORM gebruikers dagelijks gebruikt. Deze maand laten we u in het onderwerp van de maand zien hoe u de instellingen van uw app kunt wijzigen. We laten u bijvoorbeeld zien hoe u de tekst grootte van de App kunt vergroten, hoe u het start scherm kunt wijzigen en hoe u de attentielijsten die in de App staan aan kunt passen.

Mocht u vragen hebben over de instellingen van de App dan kunt u natuurlijk contact opnemen met de helpdesk! Heeft u de App nog niet, stuur dan een email naar ellen@uniform-agri.com en probeer deze een maand gratis!

Pages