050/50.09.55 info@unifarm.be
  • English Global
  • English UK
  • Nederlands
  • Vlaams
  • Dansk
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Demo video's

You are here

Leer uw managementsoftware beter kennen wanneer het u uitkomt!

Regelmatig kiezen we binnen uw UNIFORM programma een specifiek onderwerp waarover we een demovideo maken. Dit kan een nieuw onderwerp zijn, maar ook een populair of ingewikkeld onderwerp. In deze korte video laten we u zien hoe u het maximale uit het onderdeel in uw programma kunt halen. We houden u op de hoogte via onze nieuwsbrief en de website, zodat u op de hoogte blijft van de onderwerpen in de demo video's.

23
May

Daginvoer

 

In deze demovideo tonen we u de Daginvoer, dit is de plek in het managementprogramma waar u de dagelijkse data invoer doet. We laten u een aantal voorbeelden en een paar handige tips & tricks zien, waardoor u data nog sneller kunt invoeren.

1
Dec

Dashboard instellingen

 

In het onderwerp van de maand deze keer het Dashboard. Dit onderdeel van het programma wordt door velen dagelijks gebruikt maar is vaak nog onjuist ingesteld. In het filmpje geven we uitleg over de verschillende onderdelen van het dashboard en laten we zien hoe u de instellingen van de lijsten en de kengetallen kunt aanpassen. 

7
Nov

Voerinstellingen melk-voertabel

 

In dit filmpje laten we u zien hoe u de voerinstellingen van de Melk-voertabel kunt aanpassen met de daarbij behorende op en afbouw, minimale en maximale gift en minimale en maximale stijging.

Wilt u ook uw rantsoen aanpassen dan kunt u natuurlijk ook altijd onze helpdesk bellen voor assistentie. Tijdens de winterperiode is de helpdesk ook weer op maandag en woensdag avond bereikbaar. 

29
Sep

App instellingen

 

De UNIFORM App wordt inmiddels door de meeste UNIFORM gebruikers dagelijks gebruikt. Deze maand laten we u in het onderwerp van de maand zien hoe u de instellingen van uw app kunt wijzigen. We laten u bijvoorbeeld zien hoe u de tekst grootte van de App kunt vergroten, hoe u het start scherm kunt wijzigen en hoe u de attentielijsten die in de App staan aan kunt passen.

Mocht u vragen hebben over de instellingen van de App dan kunt u natuurlijk contact opnemen met de helpdesk! Heeft u de App nog niet, stuur dan een email naar ellen@uniform-agri.com en probeer deze een maand gratis!

29
Aug

Melkcontrole overzicht

 

Het onderwerp van deze maand is het melkcontrole overzicht. Een overzicht dat de meeste melkveehouders elke 4 of 6 weken gebruiken. In het filmpje worden een aantal tips gegeven waardoor u nog meer informatie uit de melkcontrole resultaten kunt halen.

22
Apr

Gewichtenanalyse

 

De gewichtenalayse is een nieuwe tool in UNIFORM 5.1. Met deze tool kunt u de groei van uw jongvee analyseren. U kunt bijvoorbeeld de best groeiende dieren vergelijken met de slechtste groeiende dieren. 

17
Feb

Begrotingsprognose

 

De melkprijs kunnen we niet beïnvloeden, inzicht in uw kostenplaatje wel. Speciaal daarvoor is de begrotingsprognose ontwikkeld. U vult voor de komende 2 jaar de vaste maandelijkse kosten in, deze zijn bij u bekend. Naast de uitgaves voert u ook de verwachte inkomsten in. Hoe secuurder de gegevens worden ingevuld, hoe correcter de prognose zal zijn. U heeft hiermee direct inzicht in welke periode er eventuele knelpunten zijn. Hoe dit bovenstaande te werk gaat wordt u uitgelegd in het filmpje met ons onderwerp van de maand februari 2016.

28
Jan

UNIFORM App

 

In een kort filmpje leggen we u de belangrijkste functies van onze populaire app uit. Heeft u de UNIFORM App nog niet? Mail dan snel naar ellen@uniform-agri.com om deze een maand gratis te proberen.

11
Nov

Vaccinatie programma

 

In het UNIFORM-Agri programma kunt u vaccinatieprogramma’s maken. In dit filmpje laten we u zien hoe een programma voor de BVD enting van jongvee eenvoudig op de attentielijst kunt zetten waardoor u zeker bent dat u geen dieren zult vergeten. Ook laten we zien dat het daarna heel eenvoudig is om de behandelingen te bevestigen, zo heeft u met een paar muisklikken alle invoer weer klaar. Mocht u naar aanleiding van dit filmpje vragen hebben dan kunt u altijd bellen met de helpdesk.

10
Oct

Groepen en groepsinstellingen

 

In het UNIFORM-Agri programma worden dieren in verschillende groepen geplaatst op basis van koe kalender wijzigingen bijvoorbeeld een afkalving of droogzetting. Om op basis van productiegroepen te voeren kunnen groepsindelingen ook worden gedaan op basis van lactatienummer, lactatiedagen, melkmeterproductie en dagproductie (melkcontrole). Daarbij kan ook nog rekening worden gehouden met een maximale groepsgrootte.
 

11
Sep

Lijstgenerator

 

Met de lijstgenerator kunt u zelf lijsten samenstellen die niet standaard in het pakket zitten. Deze lijsten kunt u dus specifiek voor uw bedrijf samenstellen.

11
Dec

Dashboard

 

Het dashboard is het onderdeel van de nieuwe versie 5.0 dat u het eerst ziet na het instaleren. In dit filmpje vertellen we wat er allemaal op het dashboard staat en hoe u het naar uw eigen wensen kan instellen. In de nieuwe versie is het dashboard flink vernieuwd, naast de koekalender attenties kunt u nu bijvoorbeeld ook de attenties van de processcomputer meteen op het dashboard zien. Ook is het mogelijk om zelf in te stellen van welke kengetallen u grafieken en knoppen wilt laten tonen. Wist u al dat het ook mogelijk is om een grafische voorspelling voor de komende 10 dagen te bekijken? Ook dat is onderdeel geworden van deze versie. Bekijk het filmpje en probeer het in uw eigen programma! Mocht u vragen hebben of wat hulp nodig hebben bij de instellingen, dan kunt u natuurlijk even met onze helpdesk bellen!

 

1
Apr

Activiteitenplanner

 

Met de activiteitenplanner is het mogelijk om een bepaalde activiteit op de attentielijst te tonen.